FERMAT J&F STROJE, s.r.o.

Prakovce 13, Prakovce, 05562

Medzinárodná spoločnosť Fermat bola založená pánom Jiřím Ferencom v roku 1993. V súčasnej dobe združuje v strednej a západnej Európe (ČR, SR, DE, HU) 6 samostatných firiem, v ktorých je zamestnaných viac než 200 zamestnancov. Firma patrí medzi popredných dodávateľov nových i použitých kovoobrábacích a tvárniacich strojov, modernizovaných vodorovných vyvrtávačiek, modernizovaných lisov, vrátane lisovacích liniek a brúsok. Kvalitu služieb podporuje široká obchodná sieť, komplexný servis, dlhoročné skúsenosti pracovníkov jednotlivých divízií i bohaté skladové zázemie - príďte sa pozrieť do Brna na našu 4000 m2 veľkú predajnú halu, kde uvidíte stroje pracovať. Zákazníkom ponúkame nasledujúce: Predaj nových obrábacích a tvárniacich strojov: Spoločnosť ponúka nové stroje vysokej kvality a štandardných garancií (na všetky stroje sa vzťahuje certifikácia CE a záruka) za výhodné obstarávacie ceny; stroje na sklade sú potom s krátkou dodacou lehotou. Technická podpora a servis strojov je zabezpečovaný týmom skúsených technikov spoločnosti FERMAT Group, a.s. Predaj použitých obrábacích a tvárniacich strojov: V ponuke spoločnosti je široký výber strojov - databáza ich obsahuje viac než 1400. Požadované stroje je možné si jednoducho vybrať v príslušnej kategórii podľa zvolených parametrov. Podľa priania a požiadaviek zákazníka dokáže firma zaistiť tiež komplexné vybavenie výrobných liniek a prevezenia na kľúč. Nákup strojov: Spoločnosť vykupuje použité stroje a bezplatne zaistí ich odvoz. Pokiaľ chcú zákazníci výhodne a bezstarostne speňažiť stroje, ktoré likvidujú z prevádzky, stačí len vyplniť on-line formulár zde v sekcii „Služby / Servis - Výkup strojov alebo firmu priamo kontaktovať. Modernizácia strojov: Už šiesty rok sa spoločnosť sústredí tiež na generálne opravy a modernizácie vodorovných vyvrtávačiek značky TOS, modernizácie a opravy lisov a taktiež hrotových brúsok. Skladové zázemie: CT Park Brno - Slatina, areál Knížecí les Neslovice (20 km od Brna), Prakovce (východné Slovensko) Ďalšie služby: Kooperácia - viď sekcia Služby / Servis , poradenstvo a zariadenie finančného leasingu strojov, preprava strojov, montáž a prevoz strojov, obchod s odliatkami z farebných kovov atď.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

M&V SLOVAKIA s.r.o.

Veľkoobchod s náradím, nástrojmi a strojmi: obrábanie otvorov (vrtáky, výstružníky, záhlbníky), zhotovovanie závitov (závitníky, závitorezné kruhové čeľuste a prístroje), frézovanie (frézy stopkové a kotúčové, technické), sústruženie (sústružnícke nože), obrábanie s VRD pramet, meranie dĺžok, priemerov, tvaru a polohy (posuvné meradlá, mikrometre, kalibre), upínanie nástrojov a súčastí (zveráky, upínacie púzdra), delenie materiálu (kotúčové píly, pilové listy a pásy), vyvrtávanie

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.