OVITEX s.r.o.

Hraničná 3583/30, Poprad, 05801
Slovenská Republika

Spoločnosť OVITEX s.r.o. je veľkoobchod s hotelovým, reštauračným a bytovým textilom. Silným pilierom Ovitexu, je práve kolektív ľudí s dobrou náladou a orientáciou na komunikáciu a servis pre klienta. Každý z nás spája, kvalitný materiál s vlastným nápadom, energiou a hlavne skúsenosťou. Práca na veľkoobchodnom, maloobchodom, internetovom a hotelovom trhu nás posúva k zlepšovaniu kvality a služieb. Sledujeme trendy v oblasti textílií a spolu s poznatkami úžitkových vlastností.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Fintex, s.r.o.

V PRÍPADE, ŽE NÁS OSLOVÍTE CEZ AAADODAVATEL.SK - INFORMUJTE NÁS O TOM = CENOVÁ KALKULÁCIA ZADARMO !!! Naša spoločnosť sa zaoberá výrobou a návrhom textilných výrobkov podľa požiadaviek a predstáv zákazníkov. Bola založená v roku 2003, a využíva dlhoročné tradície firmy Tatrasvit, ktorú založil podnikateľ Tomaš Baťa v roku 1939. Pri výrobe našich výrobkov kladieme vysoký dôraz na spracovanie a vyber kvalitných materiálov.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.