Aplik-podlahy s.r.o.

Rajecká 3, Žilina, 01001

PVC podlahy, liate podlahy, epoxidové podlahy, antistatické podlahy, nátery, UCRETE

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Costruo, s.r.o.

Stavebná firma. Stavby na kľúč, pokrývačské, tesárske, murárske, podlahárske, obkladačské, plynoinštalačné, vodoinštalačné, maliarske a natieračské práce. Drevovýroba a predaj stavebného reziva.

Filip Kochlica

Filip Kochlica so sídlom v Banskej Bystrici. Špecializuje se na poskytovanie kvalitných podláh pre rôzne typy priestorov. S bohatými skúsenosťami v oblasti a tímom odborníkov, sme schopní ponúknuť široký výber podlahových materiálov vrátane dreva, laminátu, dlažby a PVC. Naša firma sa zameriava nielen na inštaláciu podláh, ale aj na ich opravy a údržbu. Sme známi pre svoju odbornosť, spoľahlivosť a dôraz na kvalitu. Preto si môžete byť istí, že vaše podlahy budú vyzerajúce skvele a vydržia dlhú dobu. Ak hľadáte spoľahlivého dodávateľa podláh pre svoj domov, kanceláriu alebo iný komerčný priestor, neváhajte a kontaktujte nás. Radi vám pomôžeme vybrať to najlepšie riešenie, ktoré splní vaše očakávania.

Jan Orel

Botanická 1716/9, Nitra, 94901

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.