Vektor - družstvo

Kolónia - areál, Senica, 90501
Slovenská Republika

Firma VEKTOR družstvo Senica vznikla v roku 1992. Počas desaťročného vývoja prešla od typickej zámočníckej výroby na špecializovanú výrobu orientovanú na oblasť požiarneho zabezpečenia stavieb. Nosnou činnosťou firmy je výroba požiarnych uzáverov z ocele. Vývoj v tejto oblasti začal v roku 1995. Od tejto doby boli vyrobené viaceré typy požiarnych uzáverov a to od plných cez čiastočne až po úplne presklenné požiarne uzávery. V súčasnej dobe sme schopní vo vlastnej réžii a vlastnými kapacitami vyrábať certifikované výrobky v požiarnej oblasti s odolnosťou od 15 minút až po 90 minút. Naša firma sa orientuje na komplexnú požiarnu ochranu stavieb, t.j. výroba požiarnych uzáverov, požiarne nátery oceľových nosných konštrukcií, požiarne ošetrenie prestupu káblov a iných médií cez požiarne deliace konštrukcie zvislé aj vodorovné. Firma VEKTOR družstvo Senica je schopná vo vlastnej réžii a s vlastnými certifikátmi vykonávať komplexne takmer všetky práce spojené s požiarnou ochranou stavieb. ,

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Rottner Security Slovensko s. r. o.

Spoločnosť sa zaoberá predajom trezorov, sejfov, poštových schránok, skríň a trezorov na zbrane, ohňovzdorných trezorov a sejfov pre papierové dokumenty a dátové médiá, skriniek na kľúče, pokladničiek, europokladničiek, euromincovníkov, prístrojov na testovanie a spočítavanie euro bankoviek, prístrojov na triedenie a počítanie euromincí.

EUROSAFE s.r.o.

Spoločnosť EUROSAFE s.r.o. zabezpečuje kompletný predaj, servis a služby v oblasti trezorovej a bankovej techniky, mechanických zabezpečovacích zariadení a panicroomov. Spoločnosť predáva len certifikované nábytkové a stenové trezory, skrine a trezory na zbrane, ohňovzdorné trezory a skrine, komorové trezory, unikové miestnosti - panicroomy, bezpečnostné kufríky a ďalšiu zabezpečovaciu techniku. Väčšina ponúkanej bezpečnostnej techniky má certifikát NBÚ. EUROSAFE s.r.o. vykonáva autorizovaný servis - núdzové otváranie, opravy trezorov a skríň, opravy po vlámaní, výmeny zámkov, výroby kľúčov, sťahovania trezorov, kotvenia trezorov a skríň, na všetkých typoch trezorov a jej zamestnanci podliehajú prísnej kontrole. Spoločnosť vykonáva predaj a servis bezpečnostnej techniky na základe vydanej technickej licencie v zmysle zákona o SBS.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.