Slovenské Izolácie, s.r.o.

Záborského 45, Bratislava, 84105

Spoločnosť Slovenské izolácie spol. s r.o. realizuje vysoko kvalitné izolačné práce, hlavne izolácie proti vode, radónu, práce tepelno-izolačné, ďalej: * strešné plášte vrátane rekonštrukcií * pochodzne strechy a terasy * ozelenené strechy (vegetačné) * obrátené strechy (opačné poradie vrstiev) a iné Súčasťou dodávok sú podľa potreby práce klampiarske a tesárske.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Meranum s.r.o.

Špecialisti na aplikáciu striekanej polyuretánovej peny a polyurey. Tieto moderné technológie sa v stavebníctve využívajú na hydroizoláciu a tepelnú izoláciu stavebných konštrukcií. Ako firma vieme zrealizovať projekt podľa Vašich predstáv. Či už sa jedná o izolácie domov, alebo o výrobnú halu, sme Vám plne k dispozícii.

Costruo, s.r.o.

Stavebná firma. Stavby na kľúč, pokrývačské, tesárske, murárske, podlahárske, obkladačské, plynoinštalačné, vodoinštalačné, maliarske a natieračské práce. Drevovýroba a predaj stavebného reziva.

Stav RN s.r.o.

Ponúkame tavby na kľúč, stavebné práce.

IMPAKT, spol. s r.o.

Fasády, omietky, zámková dlažba, podlahy, rekonštrukcie, obklady dlažby, zatpelenie bytových domov a rodinných domov

THERMOFLOC s.r.o.

Tepelné izolácie nízkoenergetických a pasívnych stavieb fúkanou celulózou, zatepľovanie stropov, striech, stien a podláh. Drevostavby, strechy, výstavba podkroví, suché podlahy, rekonštrukcie striech.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.