MASTR s.r.o.

Malženická 1, Trnava, 91701

Automatizačné zariadenia a príslušenstvo lisov. Odvíjaky, rovnačky, elektronické podávače, nožnice, stohovania, zakladače, dopravníky, mazania plechu, upínacie prvky,antivibračné tlmiace podložky a dosky.Servis tvárniacich strojov,skúšky podľa STN21 0700. Servis,stredné,generálne opravy,modernizácie tvárnicich strojov, hydraulických a mechanických lisov, skúšky tvárniacich strojov podľa STN 210700.Obrábanie kovov.Obrábanie kovov na strojoch sústruh,frézka,vodorovna vyvrtávačka,brúska na plocho aj guľato,zváranie konštrukcie.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Italcomma Slovakia, s.r.o.

Naša ponuka zahŕňa drevoobrábacie stroje a zariadenia pre druhotné spracovanie a úpravu veľkoplošných materiálov a masívov. Drevoobrábacie stroje a technológie sú vhodné pre výrobu dielcov pre kancelársky a sedací nábytok, kuchyne, stavebno-stolárske prvky, tesárske konštrukcie, zlievárenské modely, umelecké predmety.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.