Leonardo technology s.r.o.

Valová 16, Piešťany, 92101

Priemyselné značenie výrobkov a identifikácia - čiarové kódy, dátumy výroby, spotreby, logá, 2D kódy, sériové čísla. InkJet, laser, TTR tlačiarne, mikroúder. Takisto spotrebný materiál, TTR pásky, etikety, atramenty, riedidlá, náhradné hlavy do všetkých tlačiarní na našom trhu.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

SERIGRAFIKA s.r.o.

SERIGRAFIKA s.r.o. je dynamická spoločnosť so sídlom v Banskej Bystrici, ktorá sa špecializuje na potlač a výšivku. S dlhoročnými skúsenosťami a modernou technológiou sme schopní ponúknuť široké spektrum potlačí a výšivek, či už ide o textilné výrobky, reklamné predmety, firemné oblečenie alebo iné dôležité produkty. Naša kvalitná práca a profesionálny prístup nám zabezpečujú dôveru a spokojnosť našich klientov. Stále sa zdokonaľujeme a vyžívame sa v tvorbe originálnych a kreatívnych designov, aby sme splnili všetky vaše potreby a očakávania. Sme tu pre vás, aby sme vašim výrobkom pridali jedinečný vizuálny prvok a vytvorili nezabudnuteľný dojem.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.