LANAP SLOVAKIA s.r.o.

Dolná Krupá 292, Dolná Krúpa, 91965
Slovenská Republika

Výroba a predaj zdvíhacej a manipulačnej techniky: - Oceľové laná (štandard, seal, herkules, nerezové, špeciálne...) - Polypropylénové a konopné laná - Mazadlá lán Elaskon - Viazacie laná (lisovanie a zapletanie lán oko+oko, 2+H...) - Reťaze: vysokopevnostné Tr.8, Tr.10 - Reťaze hospodárske: skúšané, neskúšané - Reťaze nerezové ,snehové, záberové, ochranné, lesnícke - Viazacie reťaze (Tr.8, Tr.10 oko+oko, 2+H...) - Upínacie reťaze (račnové napináky) - Príslušenstvo k lanám a reťaziam (hák, svorka, napinák..) - Textilné popruhy zdvíhacie (pás s okami, kruhová slučka) - Textilné upínacie popruhy (jedno a dvojdielne, trojbodové) - Stavebné elektrické a ručné navijaky, Ťahacie navijaky - Elektronické závesné váhy - Ťažné tyče a laná - Manipulačná technika (zvierka, C-hák, kliešte, traverza, magnet, vákuové manipulátory, nakladacie vidlice, dielenský žeriav, vysokozdvižný a paletový vozík, ) - Bezpečnostná technika (postroje, opasok, horolezecké laná tlmiče pádu) - Mechanické zdviháky (kladkostroj, pákový reťazový a lanový zdvihák, hrebeňový zdvihák, hydraulický zdvihák)

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

CRALIF, s.r.o.

Žeriavy, výťahy, kladkostroje, garážové a priemyselné brány - dodávka, montáž, opravy, údržba, školenia, odborné skúšky.

Igor Kubica

Ponúkame poskytovanie odborných služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Ďalej školenia, kurzy, revízie a koordinácie BOZP na stavbách, technik a zabezpečenie technika PO. Ponúkame revízie komínov a zabezpečenie školení: poskytovanie prvej pomoc, školenie vodičov, elektrikárov a pod..

Ing. Jozef Kaňuch - LIFTKAN

Spoločnosť sa zameriava hlavne na VTZ, zdvíhacie zariadenia, výťahy, plošiny a ich projektovanie, návrh, výrobu, inštaláciu, montáž, opravy a servis.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.