VOPS, spol. s r.o.

Šrska 136/A, Modra, 90001
Slovenská Republika

Firma sa zaoberá výrobou potravinárskych strojov, najmä: masírovačiek mäsa od 500 do 1500 l, umývačiek prepraviek a umývačiek údenárskych palíc. Vo vývoji sú ďalšie stroje. Z iných výrobkov možno spomenúť nádrže na víno a pre farmaceutický priemysel pomocné zariadenia z nehrdzavejúcej ocele ako sú pracovné stoly, umývadlá, regále, odvodňovacie systémy a pod. Nemalú časť výroby tvoria aj interiérové a exteriérové prvky, nerezové obklady, zábradlia, madlá a kusová zákazková výroba, hlavne z nehrdzavejúcej ocele. Nezanedbateľnou časťou je aj predaj potravinárskych strojov po GO. K našej činnosti môžeme uviesť servis potravinárskych strojov firiem Laska, Handtmann, Vemag, K-G, Seydelmann, Srofner, Weber.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Creator Slovakia, s. r. o.

Dodávka a montáž: paletové regále, policové regále, archívne regále, zariadenia skladov, archívov, kancelárií a pod. Zameranie skladových priestorov, poradenstvo. Servis a oprava regálov. Doprava medzinárodná a vnútroštátna, dodávkovými automobilami do 1,3 t.

pool tech s.r.o.

Dodávka a montáž bazénov, wellness bazény, kúpaliská , plavecké bazény, výstelka bazénov ťažkou fóliou, pieskové filtračné zariadenia a filtračné systémy pre verejné bazény, servis a rekonštrukcia bazénov, predaj bazénového príslušenstva a bazénovej chémie, vírivé bazény, hydroizolácia plochých striech a spodných stavieb fóliou PVC a TPO.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.