Inštalacentrum, s.r.o.

P.O. Hviezdoslava 3661, Michalovce, 07101

Sme špecialisti na vodu a kanál, realizujeme a rekonštruujeme vodovody aj kanalizácie.Pôsobíme na trhu už 24 rokov a za ten čas sme si stihli vybudovať u našich zákazníkov dobré meno a stabilné postavenie na trhu. V súčasnosti zamestnávame 11 stálych zamestnancov a disponujeme moderným vybavením pre realizáciu stavebných prác, ako aj pre čistenie kanalizácií vysokotlakovými vozidlami.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Peter Ruščák

Firma sa zaoberá Profesionálnym vyhladávaním vody ,prečistovanim studní,komplet stavebnou činnosťou. V prípade, že nás oslovíte cez AAADODAVATEL.SK - informujte nás o tom = CENOVÁ KALKULÁCIA ZADARMO

MARTINS GROUP s. r. o.

Portfólio služieb: projektovanie inžiniering realizácia domu na kľúč rekonštrukcie domov a bytov stavebné práce interiér a exteriér

Costruo, s.r.o.

Stavebná firma. Stavby na kľúč, pokrývačské, tesárske, murárske, podlahárske, obkladačské, plynoinštalačné, vodoinštalačné, maliarske a natieračské práce. Drevovýroba a predaj stavebného reziva.

BALA-THERM, s. r. o.

Firma sa zaoberá vodoinštalatérstvom, kúrenárstvom a plynoinštalatérstvom.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.