Oskar Mihalik - STRECHY OSKAR

Čápor 1079, Cabaj-Čápor, 95117

Izolácie strešného plášťa, dodávka a montáž poistnej hydroizolačnej fólie, sadrokartónové práce. strechy, krov, krytina

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Radovan Mlynárik

Ponúkame výstavbu dreveníc, drevodomov, montovanych domou,murovanych domou, stavbu krovov, altánkov, terás ,pokryvanie ... ako aj rekonštrukcie dreveníc ,rekonstrukcie podkroví, striech,vymena hnilych tramov,vymena poskodenych driev... Všetko aj na komplet impregnácie, izolácie, inštalácie, rôzne druhy obkladov,drevenych obkladov, sádrokartón, omietky, dlažby ... Viac na: www.drevozruby.szm.com

STRECHAFER, s.r.o.

Spoločnosť STRECHAFER, s.r.o. so sídlom v Chynorany je profesionálnou firmou špecializujúcou sa na strešné práce. Naše služby zahŕňajú inštaláciu a opravy strech, predovšetkým plochých a rovných strech. Okrem toho sa venujeme aj hydroizolácii a zatepleniu strechy, čo prispieva k lepšej tepelnej a zvukovej izolácii vášho domu. S našou bohatou skúsenosťou a kvalifikovaným personálom vám zabezpečujeme vysoko kvalitné a spoľahlivé výsledky. Sme tu pre vás, aby sme vám pomohli s realizáciou vašich strešných projektov a zabezpečili dlhú životnosť a bezproblémové fungovanie vašej strechy.

RENOVIA STRECHY, s. r. o.

Ružová dolina 25, Bratislava, 82109

Anton Gabaj - DREVOKOV

Firma sa zaoberá výrobou nábytku na mieru, striech na kľúč, a výrobou reziva z rôznych druhov dreva.

Tec-Trade s.r.o.

Naša firma sa zaoberá dodávkou a motážou všetkých druhov strešných krytín vrátane kompletného príslušenstva. t.j. odkvap. systém, okná, zhotovenie krovov, výstavba podkroví - sadrokartón. Viac na www.tectrade.sk. Bánskobystrický kraj.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.