GurmEko, s.r.o. - org.zlož.

Vranovská 517/9, Liptovský Mikuláš, 03101

Široký sortiment u nás nájdu výrobcovia lahôdok, výrobcovia hotových pokrmov včetne pizze, práškových polotovarov, výrobcov čajov, výrobcov všetkých druhov cestovín alebo výrobcovia všetkých typov sýrov, mäsiari s potrebou bežných korenín, ale aj špeciálnych zmesí do ich špecialít a výrobci stravy. Zaujímavá je určite aj ponuka pre chovateľov koní alebo zoologické zahrady. V neposlednom rade uspokojujeme aj potreby v nepotravinárskej výrobe, a to u výrobcov sviečok, kozmetiky alebo pre dekoračné potreby pri viazaní kvetín či vencov.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

ALS SK, s.r.o.

Divízia Životného prostredia analytických laboratórií ALS Czech Republic sa špecializuje na monitoring a rozbory zložiek životného prostredia v širokom rozsahu typu vzoriek. Naše služby poskytujeme po celom území Slovenskej republiky. V našich špičkovo vybavených laboratóriách vykonávame chemické, fyzikálne, anorganické, organické, rádiologické, mikrobiologické a toxikologické analýzy podľa príslušnej aktuálnej legislatívy SR aj podľa požiadaviek zákazníka. ĎALŠIE SLUŽBY Akreditované odbery vzoriek certifikovanými vzorkármi Príjem vzoriek na pobočkách v Bratislave a Rimavskej Sobote Vzorkovnice zdarma a zaistenie logistiky vzoriek (cez interné zvozové služby alebo sieť kuriérov) On-line výsledky, výsledky do mobilu Vysoká kapacita laboratórií Semináre, odborná školenia na mieru, klientské dni Konzultačná linka

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.