LAVERNA SLOVAKIA s.r.o.

Balticka 12, Košice - Nad jazerom, 04012
Slovenská Republika

Predaj tovaru so zameraním na ochranu zdravia pri práci, ako aj odevou a obuvy na voľný čas. Ponúkame ochranné pracovné rukavice (celokožené, kombinované, textilné, latex, PVC, vinil, zimné, špeciálne), pracovné odevy , pracovnú obuv (šlapky, sandále, členková, poloholeňová, O1, S1, S3, čižmy, zimná, zdravotná), masky, polomasky, filtre, respirátory, okuliare, helmy, kukly, štíty, prilby, zátky do uší, slúchadlá, horolezecká vystroj, zváračské potreby, ako aj dychové testery alkoholu.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

MAX MOBILE PLUS s.r.o.

ochranný zdravotnícky materiál: respirátory FFP2 a FFP3, rúška, rukavice, ochranné obleky, teplomery a testy Covid-19

Z+M servis a.s.

Komplexné tlačové služby, prenájom tlačových zariadení, predaj tlačiarní HP, Kyocera, Canon, Xerox, Minolta, .. Záručný a pozáručný servis zariadení, vybavenie kancelárie, dodávka spotrebného materiálu do všetkých typov tlačiarní, v prevedení originál, renovácia aj kompatibilný model, záruka kvality a výhodnej ceny, bezplatný tlačový audit, reálne porovnanie tlačových nákladov s konkurenčnými značkami a návrh ideálneho tlačového riešenia pre zákazníka, doplnkové služby, rýchle dodacie lehoty, dezinfekčné stojany - predaj a prenájom, dezinfekcia, ochranné rúška, respirátory, respirátory FFP3,

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.