Jaroslav Žák Ž/J ČIRENADOSEKO

Cesta v jarku 579/16, Brezová pod Bradlom, 90613

Za účelom pomôcť Vám, pri zaistení bezpečnej prevádzky Vašich technických zariadení v zmysle vodného zákona č. 364/2004 Z.z. SR, kontroly technického stavu a skúšky nepriepustnosti (netesnosti), objektov s obsahom nebezpečných látok v súlade s § 39 vodného zákona a platných STN noriem: STN 75 3415, STN 65 0201, STN 75 0905, . Vám dávame k dispozícií tento PONUKOVÝ LIST V súčasnej dobe sú kladené vysoké nároky na životné prostredie a z toho dôvodu je každý podnik povinný pravidelne po 5-tich rokoch vykonávať kontrolu spojenú s odbornou technickou prehliadkou, defektoskopickým meraním, tesnostnou skuškou, tlakovou skúškou a likvidáciou nebezpečných odpadov. Likvidácia vybratých kalov je prevádzaná prísnym dodržiavaním všetkých bezpečnostných predpisov ako aj noriem požiarnej ochrany OHES. Naša firma zabezpečuje: 1. Kontrolu, revíziu, servis a čistenie nádrží, prehliadka spojov, zvarov, defektoskopické merania, tesniace a tlakové skúšky, montáž hladinomerov so zvukovou a svetelnou signalizáciu a sondy indikácie únikov, opravy šácht a izolácie vstupných šácht, servis výdajných stojanov a kalibrácia. 2. Výstavba čerpacích staníc na kľúč, projekčná činnosť, inžinierska, stavebná a. technologická činnosť. 3. Montáž lapolov na odlučovanie ropných látok, tukov a škrobov, havarijné vaky, absorbenty a výstroj ADR 4. Sanácia nadzemných a podzemných oceľových zásobníkov, príslušenstva a zváračské, paličské práce. 5. Vyvložkovanie podzemných nádrží a záchytných vaní systémom Adapox, Dopa a Adalastic. 6. Maliarske a natieračské práce – striekanie nádrží, konštrukcií a nápisov. 7. Cestná nákladná doprava. 8. Likvidácia odpadov – znečistené PHM opotrebované ropné oleje a iné kvapalné, tuhé a pastovité odpady, kaly a kvapalný odpad na inej kvapalnej báze, rastlinný odpad, odpad z dreva, papiera a celulózy, odpad z kože a textilu, odpad z gumy a z asfaltu, odpad z chemických procesov. 9. Sprostredkovanie 10. Spracovanie účtovníctva + mzdy , DPH. V prípade záujmu o tieto poskytované služby nám oznámte: 1. Požiadavku rozsahu prác alebo materiálu: - počet a veľkosť nádrží - druh skladovacej látky alebo materiálu - požiadavka likvidácie druhu odpadu 2. Požadovaný termín prác.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

VODNÉ ZDROJE SLOVAKIA, s.r.o.

Hydrogeologický a inžinierskogeologický prieskum, prieskum znečistenia, studne, hydrogeologické posudky pre ČOV a tepelné čerpadlá,environmentálne audity, rizikové analýzy,posudzovanie vplyvov na životné prostredie (EIA), prehliadka studní televíznou kamerou

Stav RN s.r.o.

Ponúkame tavby na kľúč, stavebné práce.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.