Ján Mócik - SASY

Vinohrady 632, Veľké Zálužie, 95135

Predajňa bezpečnostných dverí, Herlianská 15, OC Helios, Bratislava-Ružinov

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Rottner Security Slovensko s. r. o.

Spoločnosť sa zaoberá predajom trezorov, sejfov, poštových schránok, skríň a trezorov na zbrane, ohňovzdorných trezorov a sejfov pre papierové dokumenty a dátové médiá, skriniek na kľúče, pokladničiek, europokladničiek, euromincovníkov, prístrojov na testovanie a spočítavanie euro bankoviek, prístrojov na triedenie a počítanie euromincí.

Creator Slovakia, s. r. o.

Dodávka a montáž: paletové regále, policové regále, archívne regále, zariadenia skladov, archívov, kancelárií a pod. Zameranie skladových priestorov, poradenstvo. Servis a oprava regálov. Doprava medzinárodná a vnútroštátna, dodávkovými automobilami do 1,3 t.

EUROSAFE s.r.o.

Spoločnosť EUROSAFE s.r.o. zabezpečuje kompletný predaj, servis a služby v oblasti trezorovej a bankovej techniky, mechanických zabezpečovacích zariadení a panicroomov. Spoločnosť predáva len certifikované nábytkové a stenové trezory, skrine a trezory na zbrane, ohňovzdorné trezory a skrine, komorové trezory, unikové miestnosti - panicroomy, bezpečnostné kufríky a ďalšiu zabezpečovaciu techniku. Väčšina ponúkanej bezpečnostnej techniky má certifikát NBÚ. EUROSAFE s.r.o. vykonáva autorizovaný servis - núdzové otváranie, opravy trezorov a skríň, opravy po vlámaní, výmeny zámkov, výroby kľúčov, sťahovania trezorov, kotvenia trezorov a skríň, na všetkých typoch trezorov a jej zamestnanci podliehajú prísnej kontrole. Spoločnosť vykonáva predaj a servis bezpečnostnej techniky na základe vydanej technickej licencie v zmysle zákona o SBS.

Advert Hub s.r.o.

Spoločnosť AdvertHub so sídlom v Bratislave sa špecializuje na pokládku dlažby v rôznych typoch priestorov. Pokládku dlažby realizujeme pre kuchyne, kúpeľne či obchodné centrá. Kladieme dôraz na komplexnosť poskytovaných služieb a preto vám ponúkame všetko od konzultácie, plánovania cez poradenstvo pri výbere a dodávku materiálov až po samotnú pokládku vami preferovanej dlažby. Ak hľadáte profesionálov na realizáciu dlažby - neváhajte kontaktujte nás! Naši profesionáli vám radi pomôžu s výberom

Jaroslav Flendrovský

Firma sa zaoberá výrobou plotov, brán a predajom dlažieb a tvárnic.

IMPAKT, spol. s r.o.

Fasády, omietky, zámková dlažba, podlahy, rekonštrukcie, obklady dlažby, zatpelenie bytových domov a rodinných domov

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.