Ing. Oliver Vagaský

Severná 398, Kláštor pod Znievom, 03843
Žilinský kraj

Predaj a montáž: plastové okná,plastové a hliníkové vchodové dvere,HPL panely, dverné výplne, bezpečnostné dvere, žalúzie, sieťky proti hmyzu, vonkajšie a vnútorné parapety, interiérové dvere, plastové strešné okná, polykarbonátové dosky. Stavebné práce: výstavba rodinných domov, murárske práce, dlažby, obklady, sadrokartón, omietky, potery, izolácie, zatepľovanie, fasády, krovy, strechy, ploty, chodníky, zámková dlažba, záhradné domčeky, garáže, prístavby

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Tibor Feketík SLOVEKON

Z počiatku sa firma venovala montáži tieniacej techniky, tesneniu okenných a dverových výplní budov a montáži okenných fólií. Postupne rozšírila svoju ponuku o izolačné sklá, montáž prídavných skiel a sklenárske práce, zasklievanie balkónov, neskôr o celé okenné a dverové konštrukcie z plastu a hliníka a taktiež o ponuku interiérových dverí.

SERVIS OKNA, s.r.o.

Poskytujeme všetky potrebné služby a servis Vašich okien a dverí. Do portfólia produktov spoločnosti patrí aj rôzne príslušenstvo a doplnky k oknám, ako sú napríklad: tieniaca technika, sieťky na okná, žalúzie, parapety. V našej ponuke taktiež nájdete garážové brány, markízy, plastové a hliníkové okná. Našou prioritou je spokojný zákazník a kvalitne odvedená práca.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.