Zdeno Nejedlík VIVA plus

Ovsištské námestie 1, Bratislava - Karlova Ves, 84104
Bratislavský kraj

Obaly na jedlo,jednorázový riad s PP, PS, Cukrová trstina ,poháre s papiera, PP, PS.pásky do pokladní,tonery,baliaci papier,kartóny-pizza,zákuskové,tortové,kebab.Papierové tašky,HDPE tašky,PE tašky,vrecia pap.,PE.Sáčky odpadové a HDPE.Dovoz do 24 hodín

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

DMi TRADING SK, s. r. o.

Našou ambíciou je uspokojiť každého zákazníka, ktorý hľadá kvalitné produkty z rozličných kútov sveta, či už je to konečný spotrebiteľ, alebo prevádzka hotelu či reštaurácie. Ponúkame Vám široké spektrum tovarov mäsové výrobky, syry, ryby a plody mora, cestoviny, čerstvé mäso, oleje, olivy až po sterilizované a konzervované potraviny, trvanlivé potraviny, dochucovadlá.

KOVOTYP, s.r.o.

Kovový nábytok - kartotéky, registratúry, registračné skrine, šatníky, šatňové skrine a lavice, výkresové skrine, trezory a ohňovzdorné skrine, dielenský nábytok, lekársky nábytok, kancelárske stoličky, posuvné regály, kancelárske kontajnery, školský nábytok, závesné kapsy.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.