Strechy LACKO, s.r.o.

Žaškov 618, Žaškov, 02721

nasa firma strechy lacko sro vam ponuka klampiarske tesarske a pokrivacske prace novostavbi a rekonstrukcie starich striech ako napríklad falcovane trapezove skridloplechy klik sindle skridle palene aj betonove kritiny.....taktiez montaz stresnych okyen,parapiet ,okapov,kominov uzlabi,nateri striech, zhotovenie krovu, vyskove prace k dyspoziciji monta plosina 21metrov-mozny najom moznost dodania materialov za vyhodne ceny

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Rondo spol. s r.o.

Orezanie a výrub stromov - z plošiny aj stromolezecky, údržba zelene, drvenie konárov, odvoz odpadu zo zelene, arboristické práce. Práce s využitím horolezeckej techniky.

Anton Gabaj - DREVOKOV

Firma sa zaoberá výrobou nábytku na mieru, striech na kľúč, a výrobou reziva z rôznych druhov dreva.

RENOVIA STRECHY, s. r. o.

Ružová dolina 25, Bratislava, 82109

STRECHAFER, s.r.o.

Spoločnosť STRECHAFER, s.r.o. so sídlom v Chynorany je profesionálnou firmou špecializujúcou sa na strešné práce. Naše služby zahŕňajú inštaláciu a opravy strech, predovšetkým plochých a rovných strech. Okrem toho sa venujeme aj hydroizolácii a zatepleniu strechy, čo prispieva k lepšej tepelnej a zvukovej izolácii vášho domu. S našou bohatou skúsenosťou a kvalifikovaným personálom vám zabezpečujeme vysoko kvalitné a spoľahlivé výsledky. Sme tu pre vás, aby sme vám pomohli s realizáciou vašich strešných projektov a zabezpečili dlhú životnosť a bezproblémové fungovanie vašej strechy.

Tec-Trade s.r.o.

Naša firma sa zaoberá dodávkou a motážou všetkých druhov strešných krytín vrátane kompletného príslušenstva. t.j. odkvap. systém, okná, zhotovenie krovov, výstavba podkroví - sadrokartón. Viac na www.tectrade.sk. Bánskobystrický kraj.

Radovan Mlynárik

Ponúkame výstavbu dreveníc, drevodomov, montovanych domou,murovanych domou, stavbu krovov, altánkov, terás ,pokryvanie ... ako aj rekonštrukcie dreveníc ,rekonstrukcie podkroví, striech,vymena hnilych tramov,vymena poskodenych driev... Všetko aj na komplet impregnácie, izolácie, inštalácie, rôzne druhy obkladov,drevenych obkladov, sádrokartón, omietky, dlažby ... Viac na: www.drevozruby.szm.com

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.