Miloš Martikán

Kysucký Lieskovec 73, Kysucký Lieskovec, 02334
Slovenská Republika

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Costruo, s.r.o.

Stavebná firma. Stavby na kľúč, pokrývačské, tesárske, murárske, podlahárske, obkladačské, plynoinštalačné, vodoinštalačné, maliarske a natieračské práce. Drevovýroba a predaj stavebného reziva.

DELTAKO s.r.o.

Design, kvalita a komfort musí byť stále na prvom mieste. Z týchto hlavných bodov pri práci nepustíme. Aj kvôli tomu patríme medzi rozvýjajúcich medzinárodných firiem. Sme aktívny vo viacerých Europských štátoch. V našom tíme pracujú ľudia, ktorí chcú vytvoriť niečo nové, niečo dobré, aby sme vedeli zjednodušiť a príjemniť život ľudí. Práve preto vytvárame a realizujeme krby, ktoré spríjemnia oddychové hodiny našim zákazníkom a prinášajú radosť do rodiny. Zaoberáme sa výrobou a realizáciou krbov na individuálnu zákazku. Maloobchodným a veľkoobchodným predajom krbov, izolačných a akumulačných materiálov. Ponóukame Vám kompletné riešenia mramorových krbov, kachlových krbov, fasádnych krbov, peci, krbových vložkiek podľa Vašich predstáv.

BALA-THERM, s. r. o.

Firma sa zaoberá vodoinštalatérstvom, kúrenárstvom a plynoinštalatérstvom.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.