Práce vo výškach VŠEHOCHUŤ s.r.o.

Hýľov 46, Košice, 04412

Vykonávanie stavebných prác vo výškach pomocou horolezeckej techniky: - údržba, ošetrovanie vysokej zelene, stromov - výruby stromov v sťažených podmienkach - umývanie okien výškových budov horolezeckým spôsobom - čistenie, opravy, nátery striech - nátery vysokých komínov, konštrukcií, fasád budov - sanácia skalných svahov pozdĺž líniových stavieb - odoberanie technologických a prírodovedných vzoriek - zatepľovanie budov - tesnenie panelových stykov - pretmelovanie netesností okenných rámov - montáž a oprava bleskozvodov - búranie vysokých komínov a neprístupných objektov - rozoberanie a aj montovanie vysokých konštrukcií a lešení - opravy, čistenie a konzervácia historických objektov - klampiarske a pokrývačské práce vo výškach - odoberanie geologických vzoriek - montáž a demontáž pútačov a reklám - obhliadky objektov, spracovanie fotodokumentácie, prípadne videozáznamov

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Rondo spol. s r.o.

Orezanie a výrub stromov - z plošiny aj stromolezecky, údržba zelene, drvenie konárov, odvoz odpadu zo zelene, arboristické práce. Práce s využitím horolezeckej techniky.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.