Ľuboš Janovič

Hrabičov 195, Hrabičov, 96678

Hlavnou oblasťou činnosti našej spoločnosti je kompletná dodávka a montáž strešných plášťov plochých striech do sklonu 20 stupňov, tiež rekonštrukcie plochých striech bytových a rodinných domov, priemyselných objektov, izolácia spodných stavieb budov

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

THERMOFLOC s.r.o.

Tepelné izolácie nízkoenergetických a pasívnych stavieb fúkanou celulózou, zatepľovanie stropov, striech, stien a podláh. Drevostavby, strechy, výstavba podkroví, suché podlahy, rekonštrukcie striech.

MP-Therm, s. r. o.

Liesek 617, Liesek, 02712

GENESIS POZEMNÉ STAVBY, s.r.o.

V prípade, že nás oslovíte cez AAAdopyt/AAAdodavatel/AAAmagazín - informujte nás o tom = cenová kalklulácia ZADARMO Firma sa zaoberá výstavbou a rekonštrukciou rodinných domov, garáží a oplotení vrátane terénnych úprav a záhradnej architektúry, stavbou montážnych a výrobných hál,fasády,omietky.

BALA-THERM, s. r. o.

Firma sa zaoberá vodoinštalatérstvom, kúrenárstvom a plynoinštalatérstvom.

Jan Orel

Botanická 1716/9, Nitra, 94901

IPSTAV, s.r.o.

P. O. Hviezdoslava 2925, Kysucké Nové Mesto, 02401

MARTINS GROUP s. r. o.

MARTINS GROUP s. r. o. so sídlom v Tepličke nad Váhom ponúka komplexné stavebné riešenia. Špecializujeme sa na projektovanie, inžiniering a realizáciu domov na kľúč, vrátane rekonštrukcií domov a bytov. Naše služby zahŕňajú široké spektrum stavebných prác pre interiér aj exteriér, čím zákazníkom poskytujeme kvalitné a komplexné riešenia pre ich stavebné projekty.

Filip Kochlica

Mládežnícka 1901/47, Banská Bystrica, 97404

IMPAKT, spol. s r.o.

IMPAKT, spol. s r.o. je spoločnosť so sídlom v Humenné, špecializujúca sa na poskytovanie stavebných služieb. Ponúkame odborné práce ako fasády, omietky, zámková dlažba, podlahy, rekonštrukcie, obklady a dlažby. Taktiež realizujeme zateplenie bytových a rodinných domov. Dbáme na kvalitu a spokojnosť našich zákazníkov, ktorí sa na nás môžu spoľahnúť pri rôznych stavebných projektoch.

Meranum s.r.o.

Kirejevská 1173/41, Rimavská Sobota, 97901

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.