Okna Laugaricio, s. r. o.

Mikušovce 101, Ilava, 01857

Okná Laugaricio, sa zaoberá predajom, montážou plastových okien, dverí, zimných záhrad a fasádnych systémov. Poskytuje komplexné poradenstvo i technické návrhy riešení otvorových výplní. Dodáva kompletný sortiment príslušenstva okien a zabezpečuje kompletný servis i údržbu. Spoločnosť má certifikovaný systém riadenia kvality ISO 9001: 2000. Výroba je realizovaná na špičkových strojoch nemeckého výrobcu Elumatec. Komponenty, ktoré používame, tj. profily, sklá, kovanie sú taktiež certifikované a certifikované sú i výrobky ako celok. Okná, dvere a zimné záhrady vyrábame z profilového okenného systému Gealan, Nemecko s už 50 ročnou tradíciou vývoja a výroby, ktorý svojou kvalitou patrí k absolútnej svetovej špičke PVC profilov. Používame značkové kovanie Maco, Rakúsko, izolačné sklá rôznych typov a s koeficientmi prestupu tepla podľa priania klienta. Naše výrobky spĺňajú normy RAL, DIN, STN, hlavne čo sa týka tvarovej, farebnej stálosti, tepelných prestupov a hlučnosti. Vysoké priemerne až 70 % medziročné nárasty výroby za posledné 2 roky nám umožňujú znižovať ceny našich materiálových vstupov a teda v konečnom kroku poskytovať stále lepšie ceny pre klientov. Tešíme sa na to, že nám dáte šancu zabojovať a dokázať Vám, že sme mimoriadne kvalitnou a dynamickou spoločnosťou.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Tibor Feketík SLOVEKON

Z počiatku sa firma venovala montáži tieniacej techniky, tesneniu okenných a dverových výplní budov a montáži okenných fólií. Postupne rozšírila svoju ponuku o izolačné sklá, montáž prídavných skiel a sklenárske práce, zasklievanie balkónov, neskôr o celé okenné a dverové konštrukcie z plastu a hliníka a taktiež o ponuku interiérových dverí.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.