AGRO-SAD spol. s.r.o.

Prístavná 10, Bratislava - Ružinov, 82109

Agro-Sad spol. s r.o. bola založená v roku 2007. Spoločnosť oslovila odborníkov s dlhoročnými skúsenosťami v odbore záhradnej architektúry, zemných prác, či rekultivácie území, a tým vytvorila tím ľudí schopných napredovať a pokrývať v maximálnej možnej miere požiadavky klientov, zákazníkov. Zabezpečujeme aj sadovnícke práce, kosenie trávnikov, výsadba, atď. Svoje služby v spomenutých činnostiach poskytujeme pre letisko M. R. Štefánika, Airport Bratislava, a.s., mestskú časť Bratislava (Petržalka), Tyršovo nábrežie, sad Janka Kráľa a železnice Slovenskej republiky, Omnia Real a.s., atď. Pre letisko Bratislava sme vyhrali výberové konanie v roku 2007, s dobou trvania do roku 2010 a v mestskej časti Petržalka vykonávame dodávateľsky v subdodávke práce v ročnom objeme cca 200.000€ do roku 2012. Ako subdodávateľ sme sa podieľali aj na úprave okolia Národnej Rady Slovenskej Republiky. Medzi významnejšie firmy, pre ktoré sme vykonávali údržbu územia, patria aj železnice Slovenskej republiky, práce sme vykonávali v Bratislave Rači, Vinohradoch, Starom Meste, ale i v Devínskej Novej Vsi a Trnave. Naša firma sa zaoberá aj úpravou plôch a území súkromných firiem, taktiež záhrad rodinných domov. Spoločnosť Agro-Sad spol. s.r.o. disponuje dopravnou technikou, záhradnými mechanizmami (široko záberové kosačky so zberným hydraulickým mechanizmom, kosačky so zberným mechanizmom na kosenie medzi porastom, lištové kosačky, vyžínače a krovinorezy, motorové píly a taktiež štiepkovač na haluzovinu do priemeru 25 cm a iné stroje), záhradné a čistiace prostriedky. Naša spoločnosť si plní včas a v plnej miere všetky záväzky, neevidujeme daňové, zdravotné a sociálne nedoplatky.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Maschinenring Slovensko s.r.o. Bezstarostný exteriér v každom počasí

Maschinenring Slovensko je dcérskou spoločnosťou rakúskej firmy Maschinenring. Spoločnosť poskytuje služby v oblasti zimnej údržby, údržby zelene a sadovníckych prácach, ako aj v ručnom a strojnom čistení spevnených plôch.

Rondo spol. s r.o.

Orezanie a výrub stromov - z plošiny aj stromolezecky, údržba zelene, drvenie konárov, odvoz odpadu zo zelene, arboristické práce. Práce s využitím horolezeckej techniky.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.