Schindler výťahy a eskalátory, a.s.

Karadžičova 8, Bratislava, 82108

Spoločnosť pôsobí na slovenskom trhu od roku 1993. Po celý čas si udržuje popredné postavenie medzi výťahárskymi firmami nielen v dodávkach nových výťahov a eskalátorov, ale i v ich následnom servise. Svoje činnosti stále rozvíja a tým potvrdzuje, že je silnou spoločnosťou, ktorá dokáže reagovať na dlhodobé i aktuálne požiadavky slovenského trhu. Takýmto príkladom sú nové aktivity v oblasti modernizácií a obnove výťahov v panelových domoch. Schindler výťahy a eskalátory a.s. je dcérskou spoločnosťou medzinárodnej skupiny Schindler s centrálou vo Švajčiarsku. Tá je svetovou jednotkou v predaji eskalátorov a na druhom mieste v predaji výťahov.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Radovan Mlynárik

Ponúkame výstavbu dreveníc, drevodomov, montovanych domou,murovanych domou, stavbu krovov, altánkov, terás ,pokryvanie ... ako aj rekonštrukcie dreveníc ,rekonstrukcie podkroví, striech,vymena hnilych tramov,vymena poskodenych driev... Všetko aj na komplet impregnácie, izolácie, inštalácie, rôzne druhy obkladov,drevenych obkladov, sádrokartón, omietky, dlažby ... Viac na: www.drevozruby.szm.com

Ing. Jozef Kaňuch - LIFTKAN

Spoločnosť sa zameriava hlavne na VTZ, zdvíhacie zariadenia, výťahy, plošiny a ich projektovanie, návrh, výrobu, inštaláciu, montáž, opravy a servis.

IPSTAV, s.r.o.

P. O. Hviezdoslava 2925, Kysucké Nové Mesto, 02401

CRALIF, s.r.o.

Žeriavy, výťahy, kladkostroje, garážové a priemyselné brány - dodávka, montáž, opravy, údržba, školenia, odborné skúšky.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.