Agromina, s.r.o.

600, Kotešová, 01361

Kosenie , údržba zelene, chemické ošetrenie Zabezpečujeme kosenie, údržbu a chemické ošetrenie trávnych plôch v záhradách, verejných priestranstvách, firemných objektoch ,v súkromnom sektore s použitím kvalitnej profesionálnej techniky. Predaj záhradkárskych potrieb, veľkoobchodná činnosť Zaoberáme sa veľkoobchodným a maloobchodným predajom širokého sortimentu záhradkárskych potrieb s rozvozom na miesto určenia. Ceny závisia od množstva odobratého tovaru. Všetky naše služby a tovar Vám ponúkame za výhodných cenových podmienok! Zabezpečujeme: * kosenie trávnikov s vyhrabaním a odvozom na skládku * zhotovenie úpravy pláne * výsadba a tvarovanie živých plotov * zakladanie, údržba a regenerácia trávnikov * jarné, jesenné vyhrabávanie trávnikov, vysávanie lístia * prerezanie (prevzdušnenie) trávnikov * podsievanie a hnojenie trávnikov, drevín * výsadba a dodanie stromov a krov * chemické ošetrenie trávnika proti burine * chemické ošetrenie proti nežiaducej vegetácii (zámková dlažba, parkoviská, chodníky...) * ošetrovanie, tvarovanie, výrub stromov a krov * odstraňovanie náletových drevín s odvozom na skládku * odstránenie nevhodných drevín s odvozom na skládku * odstraňovanie ruderálneho porastu s odvozom na skládku * kosenie trávnikov s vyhrabaním a odvozom na skládku Predaj: * trávne zmesi (od 1kg – do 25kg balenie ) * umelé hnojivá (od 5kg – do 25kg balenia) * chemické postreky * sadbové zemiaky * obilniny * krmoviny ...

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Maschinenring Slovensko s.r.o. Bezstarostný exteriér v každom počasí

Maschinenring Slovensko je dcérskou spoločnosťou rakúskej firmy Maschinenring. Spoločnosť poskytuje služby v oblasti zimnej údržby, údržby zelene a sadovníckych prácach, ako aj v ručnom a strojnom čistení spevnených plôch.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.