J & T Garden, s.r.o.

Plavnica 298, Plavnica, 06545

Spoločnosť J & T Garden,s.r.o sa zameriava na projekciu, údržbu a realizáciu záhrad, zavlahových systémov, gabiónových a záhradných stavieb, spevnené plochy, chodníky, terasy. Výroba a montáž bazénov, zastrešení a víriviek Prevádzkujeme záhradné centrum, predaj prírodného a umelého kameňa,zámkovej dlažby, exterierových kvetináčov, záhradných doplnkov z gabiónov, terasových dosiek, aj z imitácie, polyratanového nábytku a iné. Prevadzkujeme taktiež svadobnú agentúru zameranú na ralizáciu výzdoby, zapožičanie výzdoby, svetelná výzdoba, predaj svadobných doplnkov,viazanie kytic a kvetinová výzdoba..

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

pool tech s.r.o.

Dodávka a montáž bazénov, wellness bazény, kúpaliská , plavecké bazény, výstelka bazénov ťažkou fóliou, pieskové filtračné zariadenia a filtračné systémy pre verejné bazény, servis a rekonštrukcia bazénov, predaj bazénového príslušenstva a bazénovej chémie, vírivé bazény, hydroizolácia plochých striech a spodných stavieb fóliou PVC a TPO.

Maschinenring Slovensko s.r.o. Bezstarostný exteriér v každom počasí

Maschinenring Slovensko je dcérskou spoločnosťou rakúskej firmy Maschinenring. Spoločnosť poskytuje služby v oblasti zimnej údržby, údržby zelene a sadovníckych prácach, ako aj v ručnom a strojnom čistení spevnených plôch.

Isola Bella s.r.o.

Žitavce 149, Žitavce, 95163

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.