Protourion, s.r.o.

Kutlíkova 17, Bratislava, 85102

Protourion, s.r.o. je skúsená spoločnosť, ktorá pôsobí v oblasti inkasa a manažmentu pohľadávok. Našim cieľom je poskytovať prvotriedne služby na celom území Slovenska, ktorých výsledkom je účinné vymoženie pohľadávok s prihliadnutím na existujúce obchodné vzťahy. Svoju prácu vykonávame výborne vďaka súhre viacerých skutočností. Základom inkasnej kancelárie je skúsený team, ktorý disponuje finančným a právnym vzdelaním, bohatými skúsenosťami, pracovnými metódami a moderným softvérom na správu pohľadávok. Využitím týchto znalostí ako aj využívaním najmodernejších trendov ponúkame precízne spravovanie akéhokoľvek množstva pohľadávok a vysokú efektivitu pri ich uspokojovaní. Dôraz dávame na maximálnu flexibilitu a individuálny prístup ku klientom vrátane tvorby špecifických riešení a postupov. Staráme sa o Vaše pohľadávky intenzívne.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

VODNÉ ZDROJE SLOVAKIA, s.r.o.

Hydrogeologický a inžinierskogeologický prieskum, prieskum znečistenia, studne, hydrogeologické posudky pre ČOV a tepelné čerpadlá,environmentálne audity, rizikové analýzy,posudzovanie vplyvov na životné prostredie (EIA), prehliadka studní televíznou kamerou

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.