UNIVERSAL JOBS s.r.o.

I. Bukovčana 16, Bratislava, 84108

UNIVERSAL JOBS, s.r.o. sme spoločnosť, ktorou hlavným zameraním sú KOMPLEXNÉ STAVEBNÉ PRÁCE, avšak vo firme máme aj oddelenie, ktoré sa venuje ZÁHRADNÝM A PREPRAVNÝM PRÁCAM. Naša spoločnosť má už niekoľko ročné skúsenosti a prax v oblasti stavebníctva. Našim cieľom je vaša spokojnosť. Samozrejmosťou je u nás 100% kvalita práce, dodržanie stanoveného termínu a záruka na všetky naše práce. Dokážeme pružne zareagovať a zrealizovať akýkoľvek podnet zo strany aj toho najnáročnejšieho zákazníka. Zaoberáme sa širokou škálou v stavebníctve od stavby rodinných domov na kľúč cez rekonštrukcie až po drobné stavebné práce. Medzi stavebnými prácami si môžete pozrieť presný rozsah našich prác. Disponujeme širokou škálou stavebnej techniky, máme vlastnú autodopravu a mechanizmy. V súčasnosti máme približne 10 kvalifikovaných a odborne spôsobilých pracovníkov. Aby aj vaše okolie bolo podľa vašich predstáv, máme pre Vás oddelenie záhradných prác, ktoré je pripravené zrealizovať alebo postarať sa o vašu záhradu. Ponúkame Vám všetky záhradné práce od architektonického návrhu, cez samotnú realizáciu, až po servis o Vašu záhradu. V našej spoločnosti máme aj oddelenie, ktoré sa venuje prepravným prácam. ,,Vždy v čas“- to je charakteristika našej činnosti v oblasti dopravy a prepravy. Ponúkame služby v oblasti autodopravy, či už potrebujete dopraviť stavebný materiál, odviesť stavebný alebo iný odpad, alebo potrebujete presťahovať dom, byt alebo kanceláriu.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

BALA-THERM, s. r. o.

Firma sa zaoberá vodoinštalatérstvom, kúrenárstvom a plynoinštalatérstvom.

Tec-Trade s.r.o.

Naša firma sa zaoberá dodávkou a motážou všetkých druhov strešných krytín vrátane kompletného príslušenstva. t.j. odkvap. systém, okná, zhotovenie krovov, výstavba podkroví - sadrokartón. Viac na www.tectrade.sk. Bánskobystrický kraj.

IPSTAV, s.r.o.

P. O. Hviezdoslava 2925, Kysucké Nové Mesto, 02401

MARTINS GROUP s. r. o.

Portfólio služieb: projektovanie inžiniering realizácia domu na kľúč rekonštrukcie domov a bytov stavebné práce interiér a exteriér

GENESIS POZEMNÉ STAVBY, s.r.o.

V prípade, že nás oslovíte cez AAAdopyt/AAAdodavatel/AAAmagazín - informujte nás o tom = cenová kalklulácia ZADARMO Firma sa zaoberá výstavbou a rekonštrukciou rodinných domov, garáží a oplotení vrátane terénnych úprav a záhradnej architektúry, stavbou montážnych a výrobných hál,fasády,omietky.

Urban, s.r.o.

Trojičné námestie 5-9, Bratislava-Podunajské Biskupice, 82106

Stav RN s.r.o.

Ponúkame tavby na kľúč, stavebné práce.

MP-Therm, s. r. o.

Liesek 617, Liesek, 02712

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.