Dušan Blicha - MATRACHELLO

Prostejovská 6971/107, Prešov, 08001

Internetový obchod zameraný na predaj matracov, postelí, čalúnených a masívnych postelí, lamelových roštov, výrobkov značky MAZZIVO, zdravotných vankúšov, perín, posteľnej bielizne(obliečky, deky, prehozy, plachty na posteľ a iné...)Našou najväčšou prednosťou je, že dokážeme vyrobiť matrace a masívne postele v akomkoľvek rozmere. To isté platí pre výrobu lamelových roštov. Sme obzvlášť hrdí na našu širokú ponuku matracov všetkých typov. Navyše stojíme si za vysokou kvalitou našich výrobkov. Naše matrace spĺňajú všetky atribúty špičkových produktov.Navyše, dokáže Vám poradiť, aký typ matraca, prípadne roštu je najlepší pre Váš zdravý spánok

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

KOVOTYP, s.r.o.

Kovový nábytok - kartotéky, registratúry, registračné skrine, šatníky, šatňové skrine a lavice, výkresové skrine, trezory a ohňovzdorné skrine, dielenský nábytok, lekársky nábytok, kancelárske stoličky, posuvné regály, kancelárske kontajnery, školský nábytok, závesné kapsy.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.