ROYALMONT s.r.o.

1.mája 1949/119, Liptovský Mikuláš, 03101

Firma Royalmont s.r.o. sa zaoberá komlexnou stavebnou činnosťou.Najmä zateplovaním rodinných domov,kompletnou rekonštrukciou bytov a rodinných domov, bytových jadier a nebytových priestorov.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Aqua Defekt, s.r.o.

Poskytujeme služby v oblastí kanalizačných a vodovodných potrubí. Vyhľadávanie porúch na vodovodnom a ÚK potrubí, TV monitoring kamerovým systémom, bezvýkopové opravy potrubí, čistenie vodovodného potrubia, čistenie kanalizácie vysokotlakovým čistiacim a odsávacím zariadením Kaiser, čistenie a čerpanie žúmp, skúšky tesnosti, analýza strát vody, vytýčenie potrubí zemným radarom, rekonštrukcie vnútorných potrubí DN50-150mm špeciálnym sprejovacím systémom.

Advert Hub s.r.o.

Spoločnosť AdvertHub so sídlom v Bratislave sa špecializuje na pokládku dlažby v rôznych typoch priestorov. Pokládku dlažby realizujeme pre kuchyne, kúpeľne či obchodné centrá. Kladieme dôraz na komplexnosť poskytovaných služieb a preto vám ponúkame všetko od konzultácie, plánovania cez poradenstvo pri výbere a dodávku materiálov až po samotnú pokládku vami preferovanej dlažby. Ak hľadáte profesionálov na realizáciu dlažby - neváhajte kontaktujte nás! Naši profesionáli vám radi pomôžu s výberom

THERMOFLOC s.r.o.

Tepelné izolácie nízkoenergetických a pasívnych stavieb fúkanou celulózou, zatepľovanie stropov, striech, stien a podláh. Drevostavby, strechy, výstavba podkroví, suché podlahy, rekonštrukcie striech.

Jaroslav Flendrovský

Firma sa zaoberá výrobou plotov, brán a predajom dlažieb a tvárnic.

Filip Kochlica

Filip Kochlica so sídlom v Banskej Bystrici. Špecializuje se na poskytovanie kvalitných podláh pre rôzne typy priestorov. S bohatými skúsenosťami v oblasti a tímom odborníkov, sme schopní ponúknuť široký výber podlahových materiálov vrátane dreva, laminátu, dlažby a PVC. Naša firma sa zameriava nielen na inštaláciu podláh, ale aj na ich opravy a údržbu. Sme známi pre svoju odbornosť, spoľahlivosť a dôraz na kvalitu. Preto si môžete byť istí, že vaše podlahy budú vyzerajúce skvele a vydržia dlhú dobu. Ak hľadáte spoľahlivého dodávateľa podláh pre svoj domov, kanceláriu alebo iný komerčný priestor, neváhajte a kontaktujte nás. Radi vám pomôžeme vybrať to najlepšie riešenie, ktoré splní vaše očakávania.

Costruo, s.r.o.

Stavebná firma. Stavby na kľúč, pokrývačské, tesárske, murárske, podlahárske, obkladačské, plynoinštalačné, vodoinštalačné, maliarske a natieračské práce. Drevovýroba a predaj stavebného reziva.

Jan Orel

Botanická 1716/9, Nitra, 94901

Milan Toráč

Podolie 392, Podolie, 91622

IMPAKT, spol. s r.o.

Fasády, omietky, zámková dlažba, podlahy, rekonštrukcie, obklady dlažby, zatpelenie bytových domov a rodinných domov

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.