NuGarden s.r.o.

Fajgalská cesta 10, Pezinok, 90201

Firma NuGarden s.r.o. sa komplexne zaoberá projekciou, realizáciou rodinných záhrad a ich údržbou. Realizáciou automatických závlahových systémov a drobnejších stavebných prác, ako: dlažby a spevnené plochy, terasy, pergoly, záhradné prístrešky a altánky, ploty a oplotenia, vodné prvky statické aj dynamické. Rovnako sa firma zaoberá projekciou verejných priestorov (parky, mestské zóny, sídla firiem...) na všetkých úrovniach projektovej dokumentácie od architektonickej štúdie, územné rozhodnutie, projekt pre stavebné povolenie, až po realizačný projekt. Zabezpečujeme aj kompletnú realizáciu takýchto objektov.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Isola Bella s.r.o.

Žitavce 149, Žitavce, 95163

Maschinenring Slovensko s.r.o. Bezstarostný exteriér v každom počasí

Maschinenring Slovensko je dcérskou spoločnosťou rakúskej firmy Maschinenring. Spoločnosť poskytuje služby v oblasti zimnej údržby, údržby zelene a sadovníckych prácach, ako aj v ručnom a strojnom čistení spevnených plôch.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.