TandP, s. r. o.

Stred 403, Turzovka, 02354
Žilinský kraj

Spoločnosť TandP, s. r. o. so sídlom v Turzovke je renomovaná stavebná firma, ktorá má dlhoročné skúsenosti a odbornosť v oblasti stavebníctva. Naša spoločnosť sa zaoberá širokým spektrom stavebných prác a poskytuje komplexné služby pre všetky vaše stavebné potreby. Od malých úprav a opráv až po veľké stavebné projekty, sme tu, aby sme vám pomohli s realizáciou vašich snov a projektov. Našou prioritou je poskytnúť kvalitné, rýchle a spoľahlivé služby, s dôrazom na vysokú úroveň profesionality a skúseností. TandP, s. r. o. je vaším spoľahlivým partnerom pre všetky stavebné potreby.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

IMPAKT, spol. s r.o.

Fasády, omietky, zámková dlažba, podlahy, rekonštrukcie, obklady dlažby, zatpelenie bytových domov a rodinných domov

MARTINS GROUP s. r. o.

Portfólio služieb: projektovanie inžiniering realizácia domu na kľúč rekonštrukcie domov a bytov stavebné práce interiér a exteriér

Milan Toráč

Podolie 392, Podolie, 91622

Radovan Mlynárik

Ponúkame výstavbu dreveníc, drevodomov, montovanych domou,murovanych domou, stavbu krovov, altánkov, terás ,pokryvanie ... ako aj rekonštrukcie dreveníc ,rekonstrukcie podkroví, striech,vymena hnilych tramov,vymena poskodenych driev... Všetko aj na komplet impregnácie, izolácie, inštalácie, rôzne druhy obkladov,drevenych obkladov, sádrokartón, omietky, dlažby ... Viac na: www.drevozruby.szm.com

Jaroslav Flendrovský

Firma sa zaoberá výrobou plotov, brán a predajom dlažieb a tvárnic.

Arseni s. r. o.

Stavebná firma stavba bytového domu, rodinného domu, rekonštrukcie domov, fasády, Bratislavský, Trnavský kraj

IPSTAV, s.r.o.

P. O. Hviezdoslava 2925, Kysucké Nové Mesto, 02401

GENESIS POZEMNÉ STAVBY, s.r.o.

V prípade, že nás oslovíte cez AAAdopyt/AAAdodavatel/AAAmagazín - informujte nás o tom = cenová kalklulácia ZADARMO Firma sa zaoberá výstavbou a rekonštrukciou rodinných domov, garáží a oplotení vrátane terénnych úprav a záhradnej architektúry, stavbou montážnych a výrobných hál,fasády,omietky.

Tec-Trade s.r.o.

Naša firma sa zaoberá dodávkou a motážou všetkých druhov strešných krytín vrátane kompletného príslušenstva. t.j. odkvap. systém, okná, zhotovenie krovov, výstavba podkroví - sadrokartón. Viac na www.tectrade.sk. Bánskobystrický kraj.

THERMOFLOC s.r.o.

Tepelné izolácie nízkoenergetických a pasívnych stavieb fúkanou celulózou, zatepľovanie stropov, striech, stien a podláh. Drevostavby, strechy, výstavba podkroví, suché podlahy, rekonštrukcie striech.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.