ZIMS Servis s.r.o.

Zámocká 34, Bratislava-Staré Mesto, 81101

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

THERMOFLOC s.r.o.

Tepelné izolácie nízkoenergetických a pasívnych stavieb fúkanou celulózou, zatepľovanie stropov, striech, stien a podláh. Drevostavby, strechy, výstavba podkroví, suché podlahy, rekonštrukcie striech.

IPSTAV, s.r.o.

P. O. Hviezdoslava 2925, Kysucké Nové Mesto, 02401

Costruo, s.r.o.

Stavebná firma. Stavby na kľúč, pokrývačské, tesárske, murárske, podlahárske, obkladačské, plynoinštalačné, vodoinštalačné, maliarske a natieračské práce. Drevovýroba a predaj stavebného reziva.

MP-Therm, s. r. o.

Liesek 617, Liesek, 02712

GENESIS POZEMNÉ STAVBY, s.r.o.

V prípade, že nás oslovíte cez AAAdopyt/AAAdodavatel/AAAmagazín - informujte nás o tom = cenová kalklulácia ZADARMO Firma sa zaoberá výstavbou a rekonštrukciou rodinných domov, garáží a oplotení vrátane terénnych úprav a záhradnej architektúry, stavbou montážnych a výrobných hál,fasády,omietky.

IMPAKT, spol. s r.o.

Fasády, omietky, zámková dlažba, podlahy, rekonštrukcie, obklady dlažby, zatpelenie bytových domov a rodinných domov

Stav RN s.r.o.

Ponúkame tavby na kľúč, stavebné práce.

Urban, s.r.o.

Trojičné námestie 5-9, Bratislava-Podunajské Biskupice, 82106

Aqua Defekt, s.r.o.

Poskytujeme služby v oblastí kanalizačných a vodovodných potrubí. Vyhľadávanie porúch na vodovodnom a ÚK potrubí, TV monitoring kamerovým systémom, bezvýkopové opravy potrubí, čistenie vodovodného potrubia, čistenie kanalizácie vysokotlakovým čistiacim a odsávacím zariadením Kaiser, čistenie a čerpanie žúmp, skúšky tesnosti, analýza strát vody, vytýčenie potrubí zemným radarom, rekonštrukcie vnútorných potrubí DN50-150mm špeciálnym sprejovacím systémom.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.