Ondrej Toman - Výrub a orez

Bratislavská 90/108, Most pri Bratislave, 90046
Bratislavský kraj

Ondrej Toman - Výrub a orez je profesionál so sídlom v Moste pri Bratislave. zameruje se na poskytovanie služieb v oblasti výrubu a orezávania stromov, manipulácie s drevom a zahradníckych prác. Je odborník s dlhoročnými skúsenosťami v tejto oblasti a vždy sa snažíme zákazníkom poskytovať najvyššiu kvalitu práce. S našimi službami získate krásne upravenú zeleň, starostlivo orezané stromy a efektívne spracovanie dreva. Veríme, že naša spoľahlivosť a profesionálny prístup vás presvedčí o tom, že sme pre vás ideálnym partnerom pre vaše záhradnícke potreby.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Maschinenring Slovensko s.r.o. Bezstarostný exteriér v každom počasí

Maschinenring Slovensko je dcérskou spoločnosťou rakúskej firmy Maschinenring. Spoločnosť poskytuje služby v oblasti zimnej údržby, údržby zelene a sadovníckych prácach, ako aj v ručnom a strojnom čistení spevnených plôch.

Rondo spol. s r.o.

Orezanie a výrub stromov - z plošiny aj stromolezecky, údržba zelene, drvenie konárov, odvoz odpadu zo zelene, arboristické práce. Práce s využitím horolezeckej techniky.

Erik Hamar EH Garden

Lúčna 1981/67, Šenkvice, 90081

TECHNOPACK-SLOVAKIA, s.r.o.

Ponúkame predaj a servis baliacich strojov. Predaj fólie a obalových materiálov. Na našej stránke nájdete široký sortiment a určite si vyberiete.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.