EP-IQ SK, s.r.o.

Dúbravica 31, Dúbravica, 97633
Slovenská Republika

EP-IQ SK, s.r.o. je spoločnosť so sídlom v Dúbravici, ktorá sa zaoberá fotovoltaikou a prevádzkou fotovoltaickej elektrárne. Sme odborníkom v tomto novodobom energetickom odvetví a poskytujeme širokú škálu služieb zameraných na využitie slnečnej energie. Naša spoločnosť uskutočňuje inštalácie fotovoltaických systémov pre domy, firmy a verejné budovy. Na základe individuálnych potrieb a požiadaviek našich zákazníkov navrhujeme a vykonávame efektívne a spoľahlivé riešenia. Sme schopní zabezpečiť kompletnú realizáciu projektu od začiatku až po jeho prevádzku. Okrem inštalácií sa zaoberáme aj správou a údržbou fotovoltaických systémov. Naši profesionálni technici sa starajú o optimálne fungovanie systémov a pravidelné kontroly, aby sme zabezpečili maximálny výkon a dlhú životnosť fotovoltaických panelov. Náš tím kvalifikovaných odborníkov má rozsiahle skúsenosti v oblasti fotovoltaiky a je pripravený poskytnúť komplexné poradenstvo a odpovede na všetky otázky týkajúce sa fotovoltaiky a fotovoltaických elektrární. Spoločnosť EP-IQ SK, s.r.o. je vaším spoľahlivým partnerom pre fotovoltaické riešenia a ponúka vám možnosť využívať bezplatnú a obnoviteľnú slnečnú energiu vo vašej domácnosti alebo podnikaní.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

S PoweR export - import, s.r.o.

Spoločnosť S PoweR export-import sa zameriava na vývoj, výrobu a predaj elektronických zariadení. Ponúkame Vám batérie, akumulátory, zdroje, nabíjačky, LED svietidlá, profesionálne náradie, či RC modely.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.