GIPSOL, a.s.

Mlynské Nivy 56, Bratislava - Ružinov, 82109

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

THERMOFLOC s.r.o.

Tepelné izolácie nízkoenergetických a pasívnych stavieb fúkanou celulózou, zatepľovanie stropov, striech, stien a podláh. Drevostavby, strechy, výstavba podkroví, suché podlahy, rekonštrukcie striech.

IMPAKT, spol. s r.o.

Fasády, omietky, zámková dlažba, podlahy, rekonštrukcie, obklady dlažby, zatpelenie bytových domov a rodinných domov

Radovan Mlynárik

Ponúkame výstavbu dreveníc, drevodomov, montovanych domou,murovanych domou, stavbu krovov, altánkov, terás ,pokryvanie ... ako aj rekonštrukcie dreveníc ,rekonstrukcie podkroví, striech,vymena hnilych tramov,vymena poskodenych driev... Všetko aj na komplet impregnácie, izolácie, inštalácie, rôzne druhy obkladov,drevenych obkladov, sádrokartón, omietky, dlažby ... Viac na: www.drevozruby.szm.com

Stav RN s.r.o.

Ponúkame tavby na kľúč, stavebné práce.

László Rendes - STAV MAT DULOVCE

Novozámocká 20, Dulovce, 94656

GENESIS POZEMNÉ STAVBY, s.r.o.

V prípade, že nás oslovíte cez AAAdopyt/AAAdodavatel/AAAmagazín - informujte nás o tom = cenová kalklulácia ZADARMO Firma sa zaoberá výstavbou a rekonštrukciou rodinných domov, garáží a oplotení vrátane terénnych úprav a záhradnej architektúry, stavbou montážnych a výrobných hál,fasády,omietky.

Costruo, s.r.o.

Stavebná firma. Stavby na kľúč, pokrývačské, tesárske, murárske, podlahárske, obkladačské, plynoinštalačné, vodoinštalačné, maliarske a natieračské práce. Drevovýroba a predaj stavebného reziva.

Meranum s.r.o.

Špecialisti na aplikáciu striekanej polyuretánovej peny a polyurey. Tieto moderné technológie sa v stavebníctve využívajú na hydroizoláciu a tepelnú izoláciu stavebných konštrukcií. Ako firma vieme zrealizovať projekt podľa Vašich predstáv. Či už sa jedná o izolácie domov, alebo o výrobnú halu, sme Vám plne k dispozícii.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.