EFFEKT s.r.o.

Župčany 378, Župčany, 08001

sme stavebná firma, zaoberáme sa výstavbou nízkoenergetických murovaných a montovaných stavieb a dielčich stavebných prác ako hrubé stavby, strechy, elektro, voda, kúrenie, realizácia kotolní aj s tepelnými čerpadlami a solárnymi zostavami, realizácia drevostavieb, stavieb z ľahkých oceľových profilov, hál, priemyselných objektov a ostatných stavebných prác.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Radovan Mlynárik

Ponúkame výstavbu dreveníc, drevodomov, montovanych domou,murovanych domou, stavbu krovov, altánkov, terás ,pokryvanie ... ako aj rekonštrukcie dreveníc ,rekonstrukcie podkroví, striech,vymena hnilych tramov,vymena poskodenych driev... Všetko aj na komplet impregnácie, izolácie, inštalácie, rôzne druhy obkladov,drevenych obkladov, sádrokartón, omietky, dlažby ... Viac na: www.drevozruby.szm.com

GENESIS POZEMNÉ STAVBY, s.r.o.

V prípade, že nás oslovíte cez AAAdopyt/AAAdodavatel/AAAmagazín - informujte nás o tom = cenová kalklulácia ZADARMO Firma sa zaoberá výstavbou a rekonštrukciou rodinných domov, garáží a oplotení vrátane terénnych úprav a záhradnej architektúry, stavbou montážnych a výrobných hál,fasády,omietky.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.