RALAS - stav s.r.o

Cintorínska 382/20, Trebatice, 92210
Slovenská Republika

Našou prioritou je spokojný zákazník. Pôsobíme na trhu od roku 2003. Postupným vývojom a rastúcim počtom spokojných zákazníkov sme sa v roku 2012 stali spoločnosťou RALAS-stav s.r.o. Ako spoločnosť pôsobíme na trhu krátko ale ako tím pracovníkov a odborníkov nás reprezentuje množstvo zrealizovaných projektov a stavieb. Ponúkame kompletnú realizáciu stavieb, výstavbu rodinných domov na kľúč, opravu a rekonštrukciu objektov a rodinných domov, prestavbu bytov a domov, bytových jadier, dokončovacie interiérové práce ako maliarske práce, montáž sádrokartónov, omietky, potery, vodoinštalačné a elektroinštalačné práce, pokládka dlažieb a obkladov, zatepľovacie práce vrátane finálnej úpravy fasád a obkladov najmodernejšími technológiami dostupnými na trhu. Ďalej sa zaoberáme konečnými terénnymi a sadovými úpravami, pokládkou zámkových dlažieb, betonážou príjazdových komunikácií zrealizovaných technológiou leštenia betónu, stolárskymi prácami a výrobou záhradných altánkov a posedení. Zamestnávame 7 vlastných pracovníkov – vyučených odborníkov s praxou, ktorí sa pravidelne školia a zoznamujú s novými technológiami uplatňovanými v stavebníctve. Sledujeme vývoj v modernom stavebníctve a uplatňujeme moderné prvky v praxi. Zameriavame sa na úsporu energií, ekológiu a ochranu životného prostredia. Realizáciu stavieb vykonávame až po vypracovaní a od-súhlasení cenovej ponuky, odsúhlasení harmonogramu výstavby a následne uzatvorení písomnej zmluvy o dielo medzi dodávateľom a investorom. Dokončené dielo odovzdáme protokolárne suvedením garančných podmienok. Medzi ponúkané služby teraz patrí aj doprava stavebného materiálu na miesto určenia, kalkulácia spotreby a cien stavebných materiálov, miešanie vnútorných a vonkajších farieb či materiálové poradenstvo. Viac tu: https://ralas-sk.webnode.sk/o-nas/

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Urban, s.r.o.

Trojičné námestie 5-9, Bratislava-Podunajské Biskupice, 82106

Stav RN s.r.o.

Ponúkame tavby na kľúč, stavebné práce.

THERMOFLOC s.r.o.

Tepelné izolácie nízkoenergetických a pasívnych stavieb fúkanou celulózou, zatepľovanie stropov, striech, stien a podláh. Drevostavby, strechy, výstavba podkroví, suché podlahy, rekonštrukcie striech.

Meranum s.r.o.

Špecialisti na aplikáciu striekanej polyuretánovej peny a polyurey. Tieto moderné technológie sa v stavebníctve využívajú na hydroizoláciu a tepelnú izoláciu stavebných konštrukcií. Ako firma vieme zrealizovať projekt podľa Vašich predstáv. Či už sa jedná o izolácie domov, alebo o výrobnú halu, sme Vám plne k dispozícii.

MP-Therm, s. r. o.

Liesek 617, Liesek, 02712

Radovan Mlynárik

Ponúkame výstavbu dreveníc, drevodomov, montovanych domou,murovanych domou, stavbu krovov, altánkov, terás ,pokryvanie ... ako aj rekonštrukcie dreveníc ,rekonstrukcie podkroví, striech,vymena hnilych tramov,vymena poskodenych driev... Všetko aj na komplet impregnácie, izolácie, inštalácie, rôzne druhy obkladov,drevenych obkladov, sádrokartón, omietky, dlažby ... Viac na: www.drevozruby.szm.com

IPSTAV, s.r.o.

P. O. Hviezdoslava 2925, Kysucké Nové Mesto, 02401

Costruo, s.r.o.

Stavebná firma. Stavby na kľúč, pokrývačské, tesárske, murárske, podlahárske, obkladačské, plynoinštalačné, vodoinštalačné, maliarske a natieračské práce. Drevovýroba a predaj stavebného reziva.

IMPAKT, spol. s r.o.

Fasády, omietky, zámková dlažba, podlahy, rekonštrukcie, obklady dlažby, zatpelenie bytových domov a rodinných domov

BALA-THERM, s. r. o.

Firma sa zaoberá vodoinštalatérstvom, kúrenárstvom a plynoinštalatérstvom.

Kontakty

  • (+421) 220 839 005 V pracovné dni, 8:00-16:30
  • info@aaadopyt.sk

O nás

AAAdodavatel.sk - katalóg firiem a inštitúcií obsahuje viac ako 60 tis. slovenských firiem. Firemné zápisy ponúkajú široké možnosti pre prezentáciu vašej spoločnosti.